INES Auto
INES Auto
  Начало Доставки Рабова в Инес Често Задавани Въпроси Галерии Количка Контакти Карта На Сайта
INES Auto - Home
INES Auto - Home
INES Auto
  Търсене в продукти:
 
  Доставки с наложен платеж за 24 часа в цялата страна.
ВНИМАНИЕ!  Не доставяме поръчки с минимална обща стойност под 100 лв.Доставки с наложен платеж ...
 
  Системите за контрол на налягането и температурата на гумите
Системите за контрол на налягането и температурата на гумите ще се вграждат стандартно във всички ...
 
  Информация за Полицейски радари използвани в Европа.
Алабания ...
 
INES Auto
Системите за контрол на налягането и температурата на гумите Къде да ни намерите 
INES Auto

Системите за контрол на налягането и температурата на гумите ще се вграждат стандартно във всички автомобили след 2012 година. Това постанови Европейската комисия. Тези Tyre Pressure Monitoring System (TPMS) системи използват сензори в гумите и предупреждават водача при загуба на налягане, както и при развиване на висока температура.

Подобни системи са задължителни за новите автомобили в USA още от 2008 г. Според Европейската комисия те могат да намалят значително риска от катастрофи.
"Спуканите гуми са сериозен риск за всички на пътя, особено ако се случат при движение с висока скорост, коментира говорителят на Continental Александър Лурс. - Ако шофьорът загуби контрол над автомобила, той поставя в сериозна опасност и много други хора на пътя. Около 90% от спукванията на гуми са причинени от спадане на гумите и намаляване на налягането в тях."

Според изследване на производителя Continental всяка трета кола в Германия има по-ниско налягане в гумите от препоръчителното. Ако гумите са с точното налягане, в Европа могат да бъдат спестени 3,4 милиарда евро годишно от разходите за гориво, тъй като гумите с по-ниско налягане имат по-голямо съпротивление с пътя и увеличават разхода на автомобилите.

Говорителят на Continental дори казва, че неговата компания ще изисква да бъде прието TPMS системите да станат по-прецизни. Масовите TPMS системи днес отчитат разлики от 25% в налягането на гумите, докато от Continental ще лобират Европейската комисия да изиска системи, отчитащи 10% разлики в налягането.

Агенция Speed-PressXENON | CAR MULTIMEDIA | RADAR DETECTORS | PARKING SENSORS | CAR BLUETOOTH | HIGH-END CAR SYSTEMS
CAR AUDIO | CAR NAVIGATION | BRUEL & KJAER MEASUREMENT | HI-FI SYSTEMS | TUNING
 
INES Auto